Søknadsfrist
23. april 2025
Kommune
Omfang
Heltid (1 stillinger) Heltid (%)
Varighet
Fast
Ved Institutt for geovitenskap er det ledig stilling som
NTNU er et breddeuniversitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil og et tyngdepunkt innen profesjonsutdanning. Universitetet er lokalisert i tre byer med hovedsete i Trondheim.
På NTNU jobber 9 000 ansatte og 43 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
(Video unable to load from YouTube. Accept cookie and refresh page to watch video, or click here to open video)
Vårt laboratorium for ingeniørgeologi og bergmekanikk har ledig en fast stilling som overingeniør. Laboratoriet tilbyr en stor variasjon i metoder for materialtesting av berg og løsmasser, se mer på laboratoriets hjemmeside https://www.ntnu.no/igp/lab. Kjerneformål med laboratoriet er å måle styrke og stabilitet av bergmaterial for vei- og vannkraftstunneler, og vurdering av skredfare i utsatte fjell- og løsmasseparti. Den ansatte på laboratoriet må løse stadig nye teoretiske og tekniske problemstillinger i samarbeid med master- og Ph.d.-studenter.
Din nærmeste leder er administrativ leder.
Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.
I stillingen som overingeniør kode 1087 vil du normalt lønnes fra brutto kr 530 000 – 700 000 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde:
Dersom hele eller deler av utdanningen din er tatt i utlandet, ber vi deg i tillegg legge ved dokumentasjon på omfang og kvalitet for hele ditt utdanningsløp, både bachelor- og masterutdanning, i tillegg til annen høyere utdanning. Beskrivelse av hvilken dokumentasjon som er nødvendig finner du her. Dersom du allerede har en uttalelse fra HK-dir, er det fint om du legger ved den også.
Inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning.
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Sylvi Vefsnmo, tlf. 93 08 76 73, e-post sylvi.vefsnmo@ntnu.no. Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med Eli Meistad, e-post: eli.meistad@ntnu.no.
Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon
Søknadsfrist: 23.04.2025
NTNU - kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Institutt for geovitenskap og petroleum
Vi driver med utdanning og forskning knyttet til forvaltningen av Jordas geologiske ressurser. Norges fantastiske vind, vann, olje, gass og mineraler har vært og er avgjørende for nasjonens velstand, og vil også være det i framtiden. Instituttet er sentralt i teknologiutviklingen – og i utdanningen av arbeidskraft som gjør verdiskaping basert på våre naturressurser mulig. Institutt for geovitenskap og petroleum er ett av åtte institutter ved Fakultet for ingeniørvitenskap.